Tërmet në Maqedoni i shkallës 4.5

0
39

Maqedoni – Pak pas orës 12:07  të mesditës së sotëm dridhje të tokës janë shënuar në shumë qytete të Maqedonisë. Një tërmet i shkallës 4.5 ka goditur disa zona të Maqedonisë si

69 km E Elbasan (pop 100,903 ; local time 12:17:16.2 2012-06-07)
15 km NE Ohrid (pop 54,908 ; local time 12:17:16.2 2012-06-07)
9 km SE Belcišta (pop 2,804 ; local time 12:17:16.2 2012-06-07).

Tërmeti është ndjerë edhe në Kosovë,Shqipni dhe Serbi.