Teologu Elvis Naçi tregon mënyrën e zhvillimit dhe ndriçimit të Shqiptarisë!

0
116

Dëshira e çdo njeriu është të shikojë zhvillim dhe begati në vendin ku ai jeton. Faktorë të ndryshëm ndikojnë duke penguar zhvillimin e vendit!
Teologu Elvis Naçi me anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka postuar mënyrën sesi mundet të zhvillohet Shqiptaria. Statusi i plotë: ” Shumë pyesin si mund të zhvillohet Shqiptaria?
Nëse gjithësecili nga ne e bën Familjen një fole dashurie dhe mirësie atëherë Shqiptarët dhe Shqiptaria ka filluar të zhvillohet dhe ndriçohet!”
Familja është bërthama e shoqërisë! Një familje e shëndoshe do të rezatojë mirësitë e saj duke kontribuar në zhvillimin e vendit!