Të nderuar miq, për vitin 2017 do të krijojmë një Bazë të Dhënash me rastet e islamofobisë në media

0

Të nderuar miq, për vitin 2017 do të krijojmë një Bazë të Dhënash me rastet e islamofobisë në media, në mënyrë që në fundvit të nxjerrim një raport dhe të bëjmë një pasqyrim të situatës. E gjitha çfarë kërkojmë prej jush është raportimi i linkut me anë të një mesazhi, pjesën tjetër e marrim përsipër vetë.
* Mund të më kontaktoni mua në privat ose me mesazhe të faqja Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë apo me anë të emailit [email protected] Gjithashtu me anë të WhatsApp-it 00905456839860.
Ju lutem mos e nenvleresoni ne menyre qe ne fund te gjithe te keni pjese ne shperblimin e Zotit. Flm!
P.S.: Ju lutem shperndajeni kete postim me miqte tuaj!

Enes Neza

Shprëndaje
Artikulli paraprakNa ishte një her një tregëtar i cili ishte i njohur për zemërngurtësin e tij…
Artikulli vijuesMasakra e Bihorit në “Natën e Bozhiqëve” viti 1943 (mbi 4.628 banorë shqiptarë janë vrarë)