Të çmendurit në ditën e gjykimit – si do të jet çështja e tyre (VIDEO)

0

Hoxha i nderuar Bedri Lika në videon e më poshtme flet për Të çmendurit në ditën e gjykimit dhe si do të jet çështja e tyre, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: