Tallkini – Hoxhë Bedri Lika

0
68

Tallkini – Hoxhë Bedri Lika

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Bedri Lika ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Bedri Lika flet për temën: “Tallkini”
, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë: