Taksistët e Gjevgjelisë e bllokuan hekurudhën për shkak të refugjatëve

0
50

Tetëdhjetë taksi nga Gjevgjelia sot me vetura e bllokuan Urën e Hekurudhës në Gjevgjeli dhe nuk po lejojnë trafikun e trenave, as atë të udhëtarëve as atë me refugjat, transmeton zhurnal.mk

Sipas thënieve të tyre, protesta do të zgjas përderisa pushteti lokal nuk do t`i dëgjoje dhe nuk do t`i lejojnë që të transportojnë refugjat, dhe jo vetëm me autobus dhe me tren.
Për dy javë kjo është protesta e tyre e dytë.