Ta pastrojmë borën nga Rruga (VIDEO)

0

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në këtë video apelon tek xhemati që të gjithë të bëhemi produktiv dhe ta pastrojmë borën nga rruga, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: