Syfyri i fundit, Zoti më faltë… (VIDEO)

0
274

Kur vjen Ramazani, muslimanët janë në gëzim ngaqë po futen në një muaj të madh, me shumë shpërblime. Por si çdo gjë që fillon edhe mbaron. Edhe muajit Ramazan i erdhi fundi, e normalisht besimtarët musliman janë në mërzi, ngase kaloi kjo kohë e njohur me adhurimin e veçantë ai agjërimi.

Disa besimtarë musliman shqiptarë e kanë bërë një video shumë prekëse nga momenti i fundit i syfyrit.

Lusim Allahun qe te na i pranoje veprat tona te bera ne te, o Allah na e prano agjërimin dhe namazin, na i zëvendëso gjynahet me vepra të mira dhe shperblime, na e mbyll kete muaj me pranimin e veprave, falje dhe lirim nga zjarri i xhehenemit, e inshaAllah sdo të jetë syfyri i fundit për ne!