Sulm terrorist në Shqipëri? Balaj vjen me përgjigjen e vitit

0
5297
Pas humbjes së Shqipërisë ndaj Izraelit ka folur edhe Bekim Balaj.

Sulmuesi ka thënë se kartonët ndryshuan rrjedhën e lojës.

“E kishim përgatitur mirë këtë ndeshje. Por, përjashtimi i Gjimshitit dhe pastaj i Berishës prishi çdo gjë”.

“A ndikoi frika nga sulmet terroriste? Jo, jetojmë në Shqipëri dhe nuk besoj se ndodhin gjëra të tilla. Jemi shembull për tolerancë dhe bashkëjetesë fetare”, ka thënë Balaj.