Sot në Prishtinë shpërndahet bakllava gjigante, pretendohet thyhet rekordi në Guinnes

0
1157

Pak ditë para se të nis Muaji i Ramazanit, sot në Prishtinë do të përgatitet një bakllavë gjigante.

Bakllava e cila do të ketë përmasa mbi 2 metra dhe formën e hartës së Kosovës, do të shërbehet sot nga ora 14:00 në sheshin “Nënë Tereza”.

Organizimin e kanë bërë vullnetarisht disa të rinjë nga Prishtina, të cilët kanë marrë mbështetje edhe nga një fabrikë për prodhimin e ëmbëlsirave.

Qellimi i organizatorëve është që viteve të tjera të bëjnë bakllavën edhe më të madhe që ta thyejnë rekordin e librit Guinnes të cilin e mbanë Turqia.

Ora 7 – Bakllave gjigante per nder te ramazanit, mysafir : Asdren Bytyqi – Klan Kosova

Ora 7 – Bakllave gjigante per nder te ramazanit, mysafir : Asdren Bytyqi – Klan Kosova

Posted by Ora Shtate nê Klan Kosova on Monday, May 14, 2018