Skenderbeu i mbuluar? – Për të gjithë ju që folet kundër muslimanëve, dëgjone çka thotë Eduart Thartori

0
958

te gjithe keta qe hapin gojen kunder muslimaneve pse u falen ne shesh dhe gjoja mbuluan Skenderbeun po ua them:
ASNJERI NGA KETA NUK PAGUAN TAKSAT, ASNJERI NUK PAGUAN FATURAT E ENERGJISE.
ASNJERI NGA KETA NUK PUNON ME DJERSE.
BACET I KANE MBUSHUR ME HASHASH..
OSE JANE NGA ATA LEGENAT E DIASPORES QE JANE VETEM CA PABUKSA QE ENDEN NEPER PIJETORET SHQIPTARE
(Te vetmet qe tymosen perdite me tym duhani dhe grahma alkoli atje ne Perendim)
JANE KETA QE JETOJNE SI VEMJE PARAZITE ME PERKRAHJE SOCIALE TE TAKSAPAGUESVE EUROPIANE..

EDUART THARRTORI – Tiranë