SKANDALOZE| Expressit mbjell urrejtje ndaj Sheriatit

0
442

Mentor Gjergjaj në një shkrim që ka publikuar në gazetën Expres “Skandaloze | Prokurori kosovar që preferon sheriatin: “T’u presim duart atyre që vjedhin” (Video)”, një shkrim që autori e quan zbulim të Expresit, ndërsa video është qe një kohë të gjatë online. Zbulim i shekullit!
Këtij autori i pengon “drejësia Islame” dhe tregohet për njohuritë e tija të cekëta që ka në lidhje me Islamin. Shumë universitete në botë e studiojnë sheriatin dhe flasin për të mirat e tij. Bile një univiersitet i drejtësis në hyrje të fakultetit ka një verset Kuranor.
Tjetra marrëzi e këtij gazetari është se përmend imamin Mazllam Mazllami dhe plotë imam të tjerë të akuzuar për terrorizëm. I nderuar, të jesh i akuzuar dhe të jesh i dënuar dallojnë shumë! Në çdo shkrim ku flasin për imamët, e përmendin i akuzar. Po pse vallë nuk e përmendin që janë liruar pa asnjë aktakuzë! Normale, kjo është një propagandë që Expressi vazhdon ta bëjë, duke mbjell urrejte ndaj Islami dhe myslimanëve.
Ndërsa autori e përmend një rast ku prokurori Basri Morina e kishte frikësuar një të dënuar se do ta pres dorën. E prerja e dorës nuk është vetëm në Sheriat të nderuar, ama ju pengon Sheriati dhe mbjellni urrejtje nonstop.
Na vjen keq, po ju vjen rëndë se njerëzit po bëhen fetar e për çdo ditë e më shumë po i nënshtrohen Zotit dhe ndihen krenar që janë musliman. Basri Morina nuk është i korruptuar, po prokurorat e korruptuar spo ju pengojnë a?/KohaIslame