Skandaloze dhe turpëruese!!!

0
321

Skandaloze dhe turpëruese!!!

Hashim Thaçin kurrë nuk e kemi parë në xhami, sepse nëse shkon në xhami “rrezikohet” karakteri laik i shtetit, e nëse shkon në kishë e madje edhe mban fjalim në të, kjo nuk paraqet problem, nuk rrezikohet laiciteti i shtetit.
Për të parin e shtetit nuk është problematike edhe nëse në prezencën e tij në kishë përdhosen dhe hudhen për toke flamuri kombëtar dhe ai shtetëror.
Më shumë s’po foli, no comment, fotografia flet vet!!!

Hoxhë Eljasa Mahmudi