SKANDAL: Në fshatin Brodec të Tetovës u shpërndahen fëmijëve libra me krishterizëm (FOTO)

0
577

Imami i fshatit Brodec Hafezat Dauti ka postuar në rrjetin social një ngjarje tejet brengosese, në fakt fjala bëhet për shpërndarje të disa librave me propagandë krishtere fëmijëve të shkollës fillore në Brodec, ja postimi i plotë i Hoxhës:

Nuk di si ta quaj dhe si të konsideroj, Skandal apo jo vetëdijesim, apo në emer të tolerances  fetare!!
Kush po kujdeset për fëmijt tan per nxensit tonë ??!!
Shoqatat krishtere duke shpernda dhurata per festat e fundë vitit per krishtlindjet neper shkolla ku nxensit jan %per% me perkatësi Islame..
-Dhe per vec kesaj duke shperndar libra fetare me permbajte dhe tematik te fes krishtere ,per secilin nxenes ..!!?
Kjo eshte per tu shqetsuar..apo !?
Kjo ndodh sote neper shkollat tona edhe ate ne shkollat qe bartin emrin e Hoxhse shumm te nderuar dhe te madh hoxh Rexhep Voka, Zoti na i ruajt femijt tane.. 

Hafezat Dauti

fo1 fo2 fo3 fo4 fo5 fo6 fo7

 

Nuk di si ta quaj dhe si të konsideroj, Skandal apo jo vetëdijesim, apo në emer të tolerances  fetare!!
Kush po kujdeset për fëmijt tan per nxensit tonë ??!!
Shoqatat krishtere duke shpernda dhurata per festat e fundë vitit per krishtlindjet neper shkolla ku nxensit jan %per% me perkatësi Islame..
-Dhe per vec kesaj duke shperndar libra fetare me permbajte dhe tematik te fes krishtere ,per secilin nxenes ..!!?
Kjo eshte per tu shqetsuar..apo !?
Kjo ndodh sote neper shkollat tona edhe ate ne shkollat qe bartin emrin e Hoxhse shumm te nderuar dhe te madh hoxh Rexhep Voka, Zoti na i ruajt femijt tane.. 

Hafezat Dauti