SKANDAL: Islamofobët shqipfolës edhe të vdekurit nuk i lënë të qetë!

0
407

Dy extremistë islamofob Naser Ferri dhe Ismet Shabaj kan shkaktuar incident të rëndë ndërfetarë duke shkuar tek varri i heroit Jakup Ferraj ku janë tallur dhe kan fshehur simbolin Islam tek varri i të ndjerit

Ky gurë mbivarror sipas tyre thuhet se së shpejti do të zëvëndësohet me një tjetër me simbol të shqiponjes dykrenare, pasiqë Jakup Ferri ra heroikisht duke mbrojtur kauzen kombëtare.

Plave dhe Gucia dikur arenë luftërash për mbrojtjen e fatit te atdheut dhe vend krenarie kombëtare – por kjo po tkurret gjithnjë e më shumë. Nga 82% shqiptarë sa ishin në vitin 1912 sot kanë mbetur vetëm 25%.

Në foto Prof Dr Naser Ferri dhe Ismet Shabaj nga Plava pranë varrit të Jakup Ferrit në varrezat e Plavës më 04.04.2019