SKANDAL: Incident ndërfetarë në “Hotel Holiday In” – Fyhen hoxhallarët në prani të Ali Ahmetit

0
1148

Mbrëmë gjat “promovimit” të librit nga Branisllav Sinadinoskit, “Nga shënimet e babait tim”, i përkthyer në shqip, ka ndodhë një incident ndërfetarë ku një ndër të pranishmit Dr Adil Mustafa në fjalimin e tij ka provokuar dhe fyer hoxhallarët se ata janë fajtorë që nuk ka Ortodox Shqiptarë në Maqedoni, madje edhe ka shpifur se kinse hoxhallarët flasin keq për Shqiptarët Ortodox në derset (ligjeratat) e tyre. Pas këtij fjalimi skandaloz gjysa e të pranishmive në publik në shenjë proteste e lëshuan sallën, ku kryetari i BDI-së mbet i vetmuar.

 

Untitled