SKANDAL: Gjinekeologu nga Shkupi ia heq shaminë grave që punojnë aty. Ja kush është ai!

0
7896

Bashkim Ismaili, drejtor i spitalit të gjinekologjisë në Çair vazhdon me avazin e vjetër duke shfaqur haptazi urrejtjen për muslimanët dhe femrat me shami. Ai edhe sot ka vazhduar të sulmojë gratë dhe vajzat që punojnë aty, duke i ofenduar në mënyra të ndryshme deri në heqjen e plotë të shamisë nëse duan të punojnë aty.

 

Ai edhe më parë shumë grave të tjera që janë qytetare të Çairit i ka ndalur të futen me shami në spital, duke treguar se ai urren të shoh gra me shami. Qytetarët e Çairit shprehen me plotë me mllef se kjo çfarë ndodh, është më keq se në komunizëm.

 

Qyteti i Çairit i takon besimit Islam në shumicë, ku muslimanët përbëjnë shumicë. Ky veprim i drejtorit Bashkim Ismaili menjëherë duhet të vihet para organeve të drejtësisë. Ai të gjitha grave që do të shtrihen në spital për të lindur ua heq shaminë, duke thënë se unë kam bërë modelin e veçantë të shamisë, se këtu vetëm me kapelë lejohet por assesi me shami.

 

Përkujtojmë se shamia në spitalet ku drejtor janë të nacionalitetit maqedon se në ato spitale nuk pengon shamia as për ata që punojnë as për ata që do të lindin. Shumë shqiptar për shkak të sjelljes së Bashkim Ismailit detyrohen të shkojnë në spitalet shtetërore ku drejtor janë maqedonët, që atyre nuk u pengon shamia e grave!

Ky njeri që është rrit me gra me shami, pse i pengon shamia? A është shqiptar, apo një njeri që ia ka shitur shpirtin djallit?