Siri: mësuesja që ka humbur këmbët gjatë bombardimit, ëndërron të mësojë përsëri fëmijët (foto)

0
174

Mësuesja 25 vjeçare nga Idlibi ka pësuar dëmtime të rënda trupore gjatë bombardimit të shkollës ku ajo jepte mësim, gjashtë muaj më parë.

Gjatë bombardimeve nga aviacioni i Asadit kjo mësuese ka humbur të dy këmbët e saj.

Ajo tani jeton me burrin e saj në Turqi, dhe shpreson që një ditë sërish të kthehet në shkollë dhe të mësojë nxënësit e saj përsëri.

Provinca e Idlibit kontrollohet nga aleanca opozitare që njihen si rebelët, dhe ky rajon është një objektiv i sulmeve të rregullta të forcave siriane dhe aleatëve të tyre rusë. /tesheshi.com/