Sikur Jusuf Didat të ishte një prift apo rabin, çfarë do të ndodhte?

0
216

Jusuf Ahmed Didat është djali i madh i dijetarit të shquar botëror në lëminë e komparacioneve të feve dhe siç njihet me debatet e shumta që i kishte me priftërinjtë amerikan.

Rrugën e Ahmed Didat e ndjeki djali i madh i tij duke thirrë në rrugën e Zotit me argumente, por kjo nuk i konvenoj dikujt.

Derisa ishte duke hecur në rrugë me gruan e tij në Afrikën jugore iu afrua dikush nga afër dhe qëlloi me plumba mbi kokën e tij.

Mbas dy ditë i shtrirë në intenzivën e spitalit ndërroi jetë në ditën e xhuma.

Allahu e mëshiroftë Jusuf Ahmed Didat.

Po tu qëllonte ndonjë prift ose rabin në këtë formë në rrugë pran bashkëshortes do të ngriteshin shtetet dhe mediat dhe nuk do të pushonin nga lajmet mëngjes e mbrëmje, por pasi që ky është një musliman nuk kanë rëndësi lajmet.

Hoxhë Muzafer Ramadani