Si të lexosh një libër?

0
332

Të gjithë ne ankohemi për mundësinë e pakët për të lexuar libra. Dikush si shkak i punës, e dikush si shkak se teknolgjia ia vjedh kohën në mënyrë të hatashme. Por lidhja me librin duhet të jetë konstante pa marrë parasysh angazhimet edhe joshjeve të ndryshme për të mos lexuar.

Në këtë seri të emisionit SFIDA, moderatori Nexhmedin Kalisi së bashku me hoxhën Bekir Halimi kanë trajtuar sfidën e leximit, ku kanë folur për rëndësinë e leximit dhe ngritjes akademike në formimin e botëkuptimeve të shëndosha. Po ashtu u fol edhe për librat e nevojshëm që i duhen një njeriu dhe atë se si ta gjejmë kohën për lexim.

Më poshtë e keni linkun e emisionit: