Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

0
2414

Ka shumë simptome të cilat tregojnë se shtëpia ja sihër për një person apo gjithë familjen.

Ne do ti përmendim më kryesoret prej tyre:

  1. Mosmarrëveshjet e shumta mes familjes pa arsye apo me arsye të pa kuptimta – pra për pak gjëra nervozohen mes vete;
  2. Ëndrra të këqija shumë të shpeshta;
  3. Grisja e rrobave ose të bëra me gjak;
  4. Gjetja e vezëve në tavan ose nëpër shtëpi;
  5. Përhapja e shumë insekteve pa arsye;
  6. Ndëgjimi i zërave, zhurmave ose sikur dikush ecë në shtëpi ose tavan;
  7. Humbja e rrobave apo gjërave në shtëpi dhe gjetja e tyre shumë më vonë;
  8. Frikësimi i fëmijëve sidomos natën ose në gjumë;
  9. Njeriu ndjenë rehati jashtë shtëpisë kurse kur kthehet në shtëpi nuk e ndjen veten të rehatshëm;

Këto ishin ndër simptomet kryesore kur shtëpija ka sihër ose është e banuar me xhin.

  • Hoxhë Eroll Nesimi