Si është përgjigjur ligjëruesja fetare nga Kosova një komenti në Facebook!!?

0
435

Në rrjetin social Facebook është shpërndarë një njoftim për mbajtjen e një ligjërate nga një Faqe ku ka komentuar një zonjë por pastaj mësuesja dhe ligjëruesja për mësim besim Islam ia jep përgjigjen e duhur. Lexoni më poshtë bisedën mes tyre: