Si duhet me kuptu Hadithin për personin i cili la amanet që me ja djeg trupin?

0
66

Si duhet me kuptu Hadithin për personin i cili la amanet që me ja djeg trupin?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Si duhet me kuptu Hadithin për personin i cili la amanet që me ja djeg trupin?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: