Shqiptari hidhet në ujin e ftohtë për të kapur kryqin (FOTO)

0
1190

Duke qenë se vendi sot ëhstë mbuluar nga uji dhe pamjet e lumenjve dhe përrenjve që kanë dalë nga shtrati kanë frikësuar mjaft banorë, në pamje të parë kjo foto duket sikur është pjesë e dramës së përmbytjeve.

Por fatmirësisht bëhet fjalë vetëm për një rast të gëzueshëm në ditën e festës së Ujit të Bekuar të ortodoksëve.

“Në Berat, Kryqin e çmuar e kapi, i riu nga Gorica, Ilia Karabina”, – njofton Kisha Ortodokse.

12