Shkreton Behar Mjekiqi por Hoxhë Usame Morina i përgjigjet fort!

0
10178

Pas paraqitjeve diskutabile në disa emisione në televizionet Kosovare ku Hoxha Behar Mjekiqi për tua bë rafsh Islamofobëve (atyreve që nxjerin vnerë ndaj Islamit për çdo ditë), ka reaguar Hoxha nga Gjilani Usame Morina, së pari dëgjone fjalimin e Hoxhës Behar Mjekiqi më poshtë:

Hoxha atdhetarë Behar Mjekiqi Musliman është ai qe e don kombin e tij, e jo kulturat Arabe Shpërndajeni ju lutem!

Hoxha atdhetarë Behar Mjekiqi Musliman është ai qe e don kombin e tij, Shpërndajeni ju lutem!

Posted by S O Bir on Tuesday, May 29, 2018

 

Ndërsa reagimi i hoxhës Usame Morina është si më poshtë:

 

Le fenë! Le krejt fetë A do me kan shqiptat shqiptar shqiptar??? Shqiptarit nuk i ka hije me u marr me drogë Shqiptarit nuk i ka hije me e qit haraq Shqiptarit nuk i ka hije me u marr me alkool Shqiptarit nuk i ka hije me u marr me ndonjë dukuri negative!!! Rrjedh pyetja: A jemi popull i veçantë që, për ne nuk na paska hije të bëjmë ca gjëra kurse të tjerëve u paska hije? Tipike ashtu siç ÇIFUTËT pretenduan dhe pretendojnë. Popujt janë të barabartë o hoxhë. Lexoje pak hutben e haxhit lamtumirës! Për me hy n’xhennet stë duhet pasaporta o baci hoxh, o mos vet për ty që shkretove me ka krejt… – Kjo është kur dikush mundohet që fenë ta spjegoj me metodologji fashiste! Tamam sipas thënies së Fan S. Nolit në lidhje me fjalën e tij mbi fenë e shqiptarit!!!

Hoxhë Usame Morina