Shkalla Aladin CS

0
29

Kjo lloj shkalle sugjerohet nga arkitektët pasi nuk zë shumë hapësirë në ambientet e shtëpisë.
Përbëhet nga kolona mbajtëse në formë cilindrike dhe përmbajtje metalike.Përbërja e drurit është nga ahu i laminuar. Për ta prodhuar këtë shkallë marangozëve u duhen rreth 5-6 javë. Ky model i shkallës është i adaptueshëm vetëm në ambientet e brendshme të shtëpive./living/kohaislame.com