Shikoni si “Arbana Xharra” e detyron civilin Boshnjak të thotë “Jemi të terorizuar nga Terorizmi Islamik”

0
1148

Propaganda Islamofobe në Ballkan nuk ka filluar nga gazetarët e Prishtinës si Buzhala, Xharra etj ajo ishte prezente qysh në fillimet e 90-ve kur regjimi Millosheviqian përdortë termet “Islam Radikal”, “Terorizmi Islamik” , “Fundamentalizmi Islamik” etj madje edhe krimet çnjerzore që i njeh historia që i bënin (siç ishte ajo e Srebrenicës) i arsyetonin me këtë propagandë, në videon e më poshtme do të shikoni se si gazetari Serb e detyron civilin nga Srebrenica të thotë se jemi të terorizuar nga Teroristat Islamik, Radikal dhe Fundamentalistë, sa e ngjajshme ky fjalorë me Arbana Xharrën, Berat Buzhallen apo Myftarajn:

 

VASKOVIĆ ZLOSTAVLJA SREBRENIČANA

POGLEDAJTE KAKO JE SRPSKI NOVINAR SLOBODAN VASKOVIĆ TJERAO SREBRENIČANA DA DAJE LAŽNU IZJAVU PRED GENOCID!

Posted by Pamti, Bošnjače! on Friday, September 14, 2018