Selim Hasanaj (Bardh Nëngurra) e fyen rëndë Mulla Jakup Asipin në poezi e quan “Hoxhë Qenefi”

0
427

Mediat dhe organet shtetërore heshtin ndaj ekstremizmit islamofob duke u marë me extremizmin Islam, islamofobia tek shqiptarët vazhdon të ket ritje të madhe dhe askush nga shtetet tona nuk ndërmer asgjë, ne do të plasojm një poezi satirike nga një”atdhetarë” me emrin Selim Hasanaj apo tash (Bardh Nëngurra) i cili pa turp fyen hoxhallarët, po ajo më skandalozja ishte poezia me plot fyerje ndaj Hoxhës së ndjerë Jakup Asipi,

 

HOXHË QENEFI Shan Flamurin e Kombit tim ti mulla qenefi që ngordhe si qen. Qudi se si ky dhe Mbrend të len. Turkoshak, gjakgabel Tu harroftë emni E të humbet fisi Hoxhë qenef Jakup Asipi.

HOXHË MUTI Syshkruem, sygjarpen helm neperke leshon nga goja flliqtane Shqipfolës antishqiptar në dukje njeri e me tru gomar Mendermethanë Shefqet Krasniqi.

MULLA HUNQI Demagog teveqel trushperlamsi perfid Tagrambledhes e mashtrues Qe sportistet i ban islamista Don Zoti e të merr hataja Mulla hunq Ahmet Kalaja.

HOXHË STËRVINA Kutërbon tmerrshëm WC publike nuk je Ofendon të Shejtat Femna Harron o i poshter Nanë, motër, grue dhe vajzë edhe vetë i ke. Syhapët e shpirt ujk Bir kurve e djalë pisi Hoxhë stërvina Irfan Salihi.

KRYEBIKU I BIK-ut Vëlla i Erdoganit Atij turku të Anadollit Demagogu me shpirt shejtani Si dem nga pamja Serbisht si BIK Ti Kryebiku islamik Efendi Naim Ternava.

Me 15.08.2016 – Bardh Nengurra