SAMSUNG GALAXY S3 TEJKALON IPHONE 4S NË SHBA

0
38

Sipas kompanisë së analizave Canaccord Genuity, në Gusht Samsung me modelin S3 për herë të parë ka kaluar Iphone 4S dhe tani është më i shituri në SHBA.

Iphone 4S ishte “smartphone” më i shitur në SHBA që nga lëshimi në treg, në tetor të vitit të kaluar.

Mirëpo rënia e shtijes nuk do të thotë rënie e interesimit për produktet Apple dhe I-pajijsjet, por është një lloj “qetësie para stuhisë”, sepse të gjithë presin modelin e ri të Iphone, i cili tashmë është konfirmuar zyrtarisht nga Apple se do të prezantohet më 12 shtator të këtij viti.kohaislame