Sabri Bajgora “dorëzohet” para presionit

0
8234

Llogaria e kryeimamit të Kosovës Sabri Bajgora në Facebook nuk është aktive që nga dita e djeshme. Kjo si duket vie si rezultat i presionit të madh të shoqërisë kosovare që ka bërë përball tij duke e etiketuar në shumë shkrime e duke i bërë shumë pyetje, pas ngritjes së aktakuzës ndaj hoxhës Shefqet Krasniqi. Kjo besohet të jetë arsyeja e mbylljes së llogarisë së tij.
Akoma deri më tani nuk ka ndonjë prononcim nga BIK-u lidhur me këtë çështje dhe dokumenti që ka nisur drejt prokurorisë speciale. Dokument që ka shkaktuar shumë pakënaqësi tek institucioni nga besimtarët e komunitet musliman të Kosovës.
Të shumët janë njerëzit që përmes llogarive të tyre në rrjetet sociale i kanë dal në krah hoxhës Shefqet, nga shtresa të ndryshme të shoqërisë, duke thënë se kjo që po i bëhet këtij njeriu është padrejtësi e hapur.