Sa numra dalloni në këtë fotografi, sfidë “jo e lehtë”

0
1444

Ky iluzion optik po çmend rrjetet sociale. Vizatimi u bë dhe u publikua nga një përdorues i Facebook e në një kohë të shkurtër ai u bë tejet viral.Ne mund të shohim disa shifra në foto, por pyetja është: konkretisht sa numra arrini në të vërtetë të shihni?Objektivi është për të gjetur më shumë së 4 numra, por nëse arrini të gjeni më shumë, atëherë i keni gjetur të gjithë sepse janë plot 10 numra të fshehur në këtë vizatim.