Sa fëmijë janë vrarë përgjatë konfliktit Izrael-Palestinë, shifra të tmerrshme

0
195

Numëro fëmijët (count the kids) është një faqe internet e cila vë në pah numrin e fëmijëve të cilët janë vrarë gjatë konfliktit Izrael-Palestinë që nga viti 2000 deri më sot dhe përditësohet sa herë që një fëmijë vritet në mënyrë tragjike.

Edhe pse shumë vdekje të njërzve të pafajshëm janë të dhimshme, është shumë e rëndësishme të vëmë në pah që “njëra anë po vret 10 herë më shumë fëmijë sesa ana tjetër. Ky nuk është një konflikt I balancuar” transmeton ilmfeed

Fotoja e mëposhtme tregon numrin total të fëmijëve të vrarë që nga viti 2000 deri më sot, ikona me blu dhe të bardhë përfaqëson fëmijët izraelianë dhe ikona me të zezë,kuqe dhe jeshile fëmijët palestinezë./kohaislame.com

total kids killed in israeli palestinian conflict

Gjithashtu në linkun e website-it të count the kids mund të shikohen si si janë raportet përgjatë viteve. http://www.countthekids.org/ /

Allahu sjelltë paqe në vendet e luftës, Amin /kohaislame.com