Rruga Kaçanik-Hani i Elezit mbetet e mbyllur deri të martën

0
48

Ministria e Infrastrukturës jep informacione shtesë se rruga nacionale N2, Kaçanik-Hani i Elezit do të mbetet e mbyllur deri në ditën e martë.

“Prej ditës së nesërme, e shtunë, 8 dhjetor 2018 do të vazhdojë të mbetet e mbyllur deri të martën, më 18 dhjetor 2018 , me mbyllje ditore nga ora 07:00 – 17:00. Kërkojmë mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion!”, shkruhet në komunikatën e dërguar nga ministria e Infrastrukturës.

Këtu keni lajmin e ditës së djeshme lidhur me mbyllje të rrugës nacionale:

Rruga nacionale N2, Kaçanik-Hani i Elezit do të mbyllet të për shkak se do të vendoen trarët në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale.

Rruga do të mbyllet të premten nga 09:00 deri në12:00 dhe nga 14:00 deri 17:00. Gjithashtu edhe ditën e shtunë do të ketë mbyllje ditore nga ora 07:00 deri në 17:00.

“Kërkojmë mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion!” , thuhet në komunikatën e dërguar nga Ministria e Infrastrukturës.