Romanca në ditët e sotme dhe hadithi i profetit

0
55

E shikojmë nëpër filma dhe seriale të ndryshme se si një burrë ulet të hajë bukë me gruan e tij dhe e ndan një copë mishi nga pjata e tij edhe e vendos me pirun në gojën e gruas së tij.
Mahnitemi nga ky moment romantik dhe themi kjo është romanca evropiane.
Kështu ne duhet të veprojmë. Por harrojmë ta kujtojmë një gjë:
Se Pejgamberi jonë (paqja qoftë mbi të) Para 1400 viteve na mësoi këtë romancë
Duke thënë:” Lëmosha më e madhe është një kafshatë që burri ia vendos në gojën e gruas së tij “.