Ridley Scott: Nuk e financoj një film ku rolin kryesor e luan Muhamedi

0
322

Ridley Scot, regjisori i njohur, më në fund morri guximin t’i drejtohet opinionit në lidhje me debatet kontroverse për filmin e tij të ri “Exodus”.

Në intervistën e tij dhënë magazinës Variety ai mbron vendimin e tij, që për filmat që luhen në Lindjen e Mesme, të zgjedh vetëm artistë të racës së bardhë.

“Nuk mund të financoj ndonjë film ku rolin kryesor do ta luaj ndonjë Muhamed. Kjo nuk do t’i tërheq producentët, dhe kështu nuk merrem me këtë çështje”, deklaroi Scott.

(Islampress)