Rexhepi: Ka përfunduar koha për azil

0
47

Ministri i Punëve të Brendshëm, Bajram Rexhepi, ka deklaruar se koha për azil politik apo ekonomik ka përfunduar.

“Kërkesat e kësaj natyre janë armiku me i madh i liberalizimit të vizave për Kosovën”, ka theksuar ai, pas takimit me ministren belge për azil dhe migracion, Magi de Blok, trasmneton RTK.
Ata kanë thënë se liberalizimi i vizave ka rëndësi të madhe për integrimin e Kosovës në BE, mirëpo keqpërdorimi i tyre është i papranueshëm./rtk