Reagon gazetari shqiptarë në Maqedoni: Kur vrasësi është musliman ai është terrorist, ndërsa kur nuk është musliman ai është sulmues

0
713

DYFTYRËSIA në raportimin e kolegëve të mi gazetarë gjithandej trojeve shqiptare!
Dikush që mbyt 51 veta, VRASËS, SULMUES, e dikush tjetër që mbyt 3 veta, TERRORIST!
PSE?
Sepse ‘vrasësi – sulmuesi’ nuk o musliman dhe ka mbyt musliman, ndërsa ‘terroristi’ o musliman pa marrë parasysh të vrarit…

Mustafa Ademi