Rasti i hoxhë Bedriut dhe muslimanët shqiptar

0
490

Ajo qe i karakterizon xhematin kosovar dhe maqedonas eshte se jane te lidhur shume mbas hoxhallareve dhe nese hoxha gabon dhe mediat e sulmojne i dalin pro per ta ruajtur duke ecur me idene se “gabimi eshte njerzor ndersa sulmi eshte mizor”.

Ndersa ne shqiptaret e shqiperise hajme buke vec ngaqe na degjeneroi shpirterisht ateizmi dhe sistemi komunist ne nuk njohim as respekt as dashuri per hoxhen perkundrazi nese mediat i hudhin benzine ne jemi gati ti vejme flaken cdo figure hoxhe per gabimin me minimal te tij.Dhe e dime fort mire pse mediat e ben kete gje dhe sa e ulet eshte ai veprim copetimi, dhe sa i vogel mund te jete nje gabim ne te shprehur.

Hoxhe Bedriun Zoti e ruajte dhe i dhente sukses ne davetin Islam, u befte kjo sprove qe ti shtohen sa me shume ndjekesit dhe ti degjojne fjalen, por mediat dhe muslimanet shqiptare qe bien pre e mediave le te vazhdojne me kulturen e gabuar qe incion koshi mediatik i riciklimit te lajmeve per te kapur audiencen e perfitimit te bonuseve qe shperndajne facebooku apo youtubi me ane te klikimeve qofte dhe naivisht prej muslimaneve tone.

Xhemi El