Rama citon profetin Muhamed a.s: Çdo njeri shpërblehet sipas nijetit…

0
171

Kryeministri Edi Rama ashtu siç tashmë e ka kthyer në rutinë, ka postuar ‘fjalët e shenjta’.

Sot kryeministri ka zgjedhur që të citojë fjalët e profetit Muhamed a.s, në një kohë ku për besimtarët mysliman është edhe muaji i shenjtë i Ramazanit.

“Të gjitha veprat varen prej qëllimeve dhe çdo njeri shpërblehet sipas nijetit (qëllimit) të tij – Profeti Muhamed a.s” thuhet në ‘fjalët e shenjta’ të postuara nga kryeministri Rama.

Top Channel