Qytetrimi fillon nga Zagrebi e sipër jo ku shkel Turku!

0
538

Faqja e njohur islamofobe “Feja e Shqiptarit është Europa” ka plasuar një video ku deputeti Milaim Zeka thotë: “Në ato vende ballkanike ku ka shkel Turku ka amoralitet dhe fallsitet, modestia dhe qytetrimi nisin nga Zagrebi e siper.”

 

Ne ato vende ballkanike ku ka shkel turku ka amoralitet dhe fallsitet, modestia dhe qytetrimi nisin nga Zagrebi e siper.Fjale me vend #BIG_LIKE

Posted by FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË EUROPA on Wednesday, May 2, 2018