Qysh mi largu brengat (mërzijat) – Hoxhë Remzi Isaku (VIDEO)

0
153

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Remzi Isaku thotë: Qysh mi largu brengat (mërzijat)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: