Qindra ortodoksë në Strugë festuan pa maska dhe pa largësi trupore

0
46

Pandemia e shkaktuar nga coronavirusi, si dhe gjendja e jashtëzakonshme në Maqedoninë e Veriut, nuk i ndaloi disa qytetarë nga Struga dhe Kishën Ortodokse të Maqedonisë që të mbajnë kortezhin tradicional.

Qindra qytetarë ecën rrugëve, disa prej tyre pa maska por edhe pa mbajtur largësi trupore me njëri-tjetrin, njofton Telegrafi Maqedoni.