Qe çka janë në gjende të Krishterët e Kosovës me thënë (foto)

0
113

Qe çka janë në gjende të Krishteret e Kosovës me thënë , a ne shumica Muslimane i respektojm i nderojm dhe madje ju japim ven për Katedrale gjigande a ne vet xhami nuk kemi , falemi nëper rrugë . Flm o të Krishter por asnjëher nuk do të na acaroni sepse ne kemi moral dinjitet e nuk jemi fëlliqesira te pa identitet. shkruan një qytetarë i brengosur

shikooo