Pyetje rreth bankave, dëmshpërblimeve dhe kompanive të sigurimeve?

0
61

Pyetje rreth bankave, dëmshpërblimeve dhe kompanive të sigurimeve?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ekrem Avdiu thotë: Pyetje rreth bankave, dëmshpërblimeve dhe kompanive të sigurimeve?
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: