Pyetje Interesante: Nëse komshiu më thotë: Shko më ble duhan në shitore

0
542

Pyetje Interesante: Nëse komshiu më thotë: Shko më ble duhan në shitore

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë:Nëse komshiu më thotë: Shko më ble duhan në shitore?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: