Punoj si kamarier ku shërbehet alkooli, familjarët nuk më lejojn ta lë punën?

0
204

Punoj si kamarier ku shërbehet alkooli, familjarët nuk më lejojn ta lë punën?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Punoj si kamarier ku shërbehet alkooli, familjarët nuk më lejojn ta lë punën?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: