Punësimi i grave dhe Nataliteti i Shqiptarëve

0
98
Tired business woman sitting at her working place. Overwork, working overtime and stress at work concept.

Punësimi i grave dhe Nataliteti i Shqiptarëve

 

Në videon e mëposhtme Hoxha i nderuar Bekir Halimi flet rreth punësimit të grave dhe natalitetit të Shqiptarëve, për ta dëgjuar klikoni më poshtë;