Psikologu nga Rusia shëron njerëzit e varur nga droga duke i goditur me kamxhik

0
233

E pabesueshme por efektive psikologu nga Rusia Sergei Speransky shëron njerëzit e varur nga droga dhe shumë dukuri tjera të keqija duke i goditur me kamxhik, siç thotë sherijati?

Metoda është marrur nga islami në fillim nuk besohej se do kishte efekt, por me kalimin e kohës erdhëm në përfundim se nëse godasim dikë në vendet ku nuk demtohet palca kurrizore deri 60 herë atëher ai person do ti largohet dukurive të keqija dhe nuk do ti shkoj mendja të ju kthehet, dhe kjo është më shëruese se sa ilaqet që i perdorim.

http://www.dailystar.co.uk/…/Cure-for-addiction…