Pse po brengosesh për rizkun dhe idaren?! Fytin se ka ndreç kovaçi!

0
117

Hoxha i nderuar Ferid Selimi në videon e mëposhtme apelon që të mos brengosemi për rizkun dhe idaren sepse siç thotë ai Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: