Pse më vonohet martesa ku është problemi? (VIDEO)

0
431

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bedri Lika thotë: Pse më vonohet martesa ku është problemi?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni mhtë: